Wat klanten zeggen:

» Terug naar overzicht

Airtrack set

Prijzen vanaf €  399,00

Aitrack set 6-delig lichtblauw
  • 2 airtracks mintgroen

    2 airtracks mintgroe

  • Aitrack set 6-delig lichtblauw

    Aitrack set 6-delig

  • Set van 3 Airbox

    Set van 3 Airbox

Set van 2 airtracks

Deze set bestaat uit 2 grijze of mintgroene airtracks van 300 x 100 x 10 cm en is inclusief tas. De aitracks zijn zowel los als aan elkaar te gebruiken. De Airtracks zijn voorzien van klittenband en door de meegeleverde grijze triangle connector makkelijk en snel aan elkaar te koppelen tot een baan van 600 cm lang. Ideaal voor het veilig oefenen van nieuwe vaardigheden.

De aitracks zijn waterproof en antislip en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam 1000d Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric). Ook heeft de 12SPRINGS Airtrack een randdikte van 0.9mm voor extra duurzaam-en slijtvastigheid. Geleverd met gratis elektrische pomp.

 

 

Aitrack set 6-delig

De onderdelen van dit set zijn waterproof, antislip en deels handgemaakt gemaakt van hoogwaardig en duurzaam 1000d Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric) met een randdikte van 0.9mm. Het grijs/lichtblauwe Airtrack set bestaat uit een Airtrack, Airblock, 2 Airboards en een AirRoll. De set is op veel verschillende manieren te gebruiken en is een zeer geschikt methodisch hulpmiddel voor het veilig en zelfstandig aanleren van nieuwe elementen. Geleverd met gratis elektrische pomp.

 

 

Set van 3 Airbox

De 12SPRINGS Set van 3 Airboxen is een zeer geschikt methodisch hulpmiddel voor het sneller en veiliger aanleren van nieuwe gymnastische en acrobatische elementen en kan tevens in combinatie van de drie delen als zachte kast dienen of trapsgewijs gestapeld worden.

Het kan ook als stabiel platform gebruikt worden voor trainers om op te staan met vangen. De Airbox is waterproof en antislip en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric). Geleverd met gratis elektrische pomp.

 

 

Geleverd met gratis elektrische pomp.

Prijzen Airtrack set

Set van 2 airtracks 300 x 100 cm (zwart/mintgroen) €  399,00
incl. triangle connector
Aitrack set 6-delig €  569,00
incl. elektrische pomp
Set van 3 Airbox 200 x 100 cm (lichtblauw/zwart)) €  849,00

Accessoires bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.